Grootste rostjespot staat in AZ Sint-Elisabeth Zottegem

rostjespot (1).JPG

13/11/2017 – Medewerkers van de technische dienst van AZ Sint-Elisabeth hebben de grootste rostjespot van Zottegem gemaakt.

De rostjespot staat in de inkomhal van het ziekenhuis en dient om geld op te halen voor Music for Lifde van Studio Brussel.  Naast het verzamelen van rosse centjes, organiseren de ziekenhuismedewerkers nog een aantal acties, waaronder een warmste markt van 4 tot en met 8 december. Tijdens deze warmste markt zullen leuke hebbedingetjes en meeneem-lekkerijen te koop aangeboden worden op het terras van de tea-room. Iedereen van harte welkom. De winst van alle acties gaat naar 5 goede doelen die geregistreerd zijn voor de actie Music for Life. Het betreft telkens een goed doel waar een ziekenhuismedewerker nauw mee verbonden is:

Benefiet Haïti

Bijeva

OC Huize Vander Schueren

Vlaamse Parkinson Liga

OCZ Sint-Vincentius  

X