Zitpenningen Gemeenteraad naar het goede doel?

IMG_2790

18/11/2017 –  Jong CD&V zal aan de CD&V-mandatarissen vragen om hun zitpenningen van de gemeenteraad komende maandag weg te schenken aan een goed doel.

Het initiatief kadert in ‘De Warmste Week’ van Music For Life Studio Brussel. ‘We vroegen aan de verschillende mandatarissen in de gemeente- en OCMW-raad om hun zitpenning éénmalig te verzamelen en te schenken aan een goed doel’, zegt jongerenvoorzitter Robin De Cubber. “‘Het goede doel waarvoor we gekozen hebben is De Hoop vzw, een Zottegemse organisatie die zorg op maat aanbiedt aan personen met een niet-aangeboren hersenletsel.”  CD&V-schepen Lieselotte De Roover steunt de actie ten volle en laat weten dat het initiatief  positief werd onthaald op het partijbestuur.  Jong CD&V laat weten dat het hoopt dat het de andere politieke partijen zal inspireren voor een gelijkaardige actie.

X