Stuur een bedankingskaartje naar de Zottegemse afvalophalers!

foto afvalophalers.jpg

20/11/2017 – Schepen voor Milieu Leen Goossens (CD&V) wil de afvalophalers van Stad Zottegem in de kijker plaatsen.

Van 20 tot 24 november 2017 is het ‘Week van de Afvalophaler’. Ook heel wat arbeiders van de stad Zottegem zijn dagelijks in de weer om de straten proper te maken, zwerfvuil en sluikstorten op te ruimen. Dit werk wordt soms schromelijk onderschat. Door weer en wind andermans vuil opruimen, het is geen evidentie en deze mensen verdienen dan ook alle respect!

Schepen van leefmilieu Leen Goossens: “naar aanleiding van de week van de afvalophaler wil ik deze mensen eens in de kijker plaatsen. Zij verdienen het om eens in de schijnwerpers te staan. Ik doe bij deze een oproep naar de inwoners van Zottegem om hen een bedankingskaartje te sturen. Deze bedankingskaarten liggen aan het onthaal van ons administratief centrum Sanitary en in de dienst Toerisme in het oude stadhuis op de Markt”.

X