20 jaar Lichtpunt Zottegem

lichtpunt 20 jaar (2).JPG

21/11/2017 –  In het ontmoetingscentrum Sint-Goriks-Oudenhove vond op zaterdag 4 november de viering “ 20 jaar Lichtpunt” plaats.

Lichtpunt is een vzw die als doelstelling heeft voedselpakketten te bezorgen aan de minderbedeelden in Zottegem. Kinderen die nooit met vakantie kunnen, komen in aanmerking voor een vakantie-of sportkamp.  Dit initiatief wordt gedragen door vrijwilligers en ondersteund door de voedselbank Oost-Vlaanderen, de stad Zottegem, het OCMW, het AZ St.Elisabeth, de service-clubs, de vzw Ommekaar en de vele plaatselijke handelszaken. Er zijn ook stortingen van priv épersonen of inkomsten van duo-legaten.

In haar speech gaf voorzitter Micheline Walraevens een overzicht van de werking en van de samenwerking met de vrijwilligers en de sponsors. Zij dankte iedereen voor al die jaren van intense samenwerking en steun op alle vlak. Micheline Walraevens was 20 jaar geleden de initiatiefnemer en 20 jaar lang de gedreven en enthousiaste trekker van Lichtpunt vzw. Zij vindt dat de tijd nu gekomen is om het bestuur van dit schitterend project door te geven en werkt nu volop aan de voorbereiding van de opvolging.

Meer info?

Klik op de link in het rood voor de website van Lichtpunt.