Wie wil een activiteit organiseren tijdens de Ronde van Vlaanderen in Zottegem?

IMG_20170119_110106794 (1).jpg

21/11/2017 – Het stadsbestuur wil iets speciaals maken van de doortocht van de Ronde van Vlaanderen in Zottegem en roept op randactiviteiten te organiseren.

Uiteraard zal ook het stadsbestuur haar steentje bijdragen. “We zijn opnieuw Dorp van Ronde en dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan”, aldus burgemeester Jenne De Potter (CD&V). “Wil u die dag ook een commerci ële of publicitaire randactiviteit opzetten op private eigendom of op openbare weg? Vergeet dan zeker je melding of aanvraag in te dienen voor 1 februari 2018 zoals de diensten van de Gouverneur vragen.”

17500051_10211693771316371_590127579_o-1.jpg

“Alle activiteiten die in het kader van de Ronde op private eigendom doorgaan en voor iedereen vrij toegankelijk zijn, hetzij gratis, hetzij tegen betaling, dienen bij de stad gemeld worden voor 1 februari. Voor activiteiten die doorgaan op openbare weg of openbaar domein moet daarenboven voor 1 februari een vergunning aangevraagd worden. De aanvraag of melding kan per mail: secretariaat@zottegem.be of schriftelijk gericht aan: Stad Zottegem. Secretariaat. Administratief Centrum Sanitary, Gustaaf Schockaertstraat 7, 9620 Zottegem.”

“Vlaanderen is zot van de koers en Zottegem zo mogelijk nog meer. We gaan als stad alles aan doen om dat aan de wereld duidelijk te maken, maar dat kan uiteraard niet zonder de vele initiatieven van onze inwoners. Ik hoop dat ze net als vorig jaar met veel engagement en goesting hun liefde voor de koers zullen tonen.” besluit de burgemeester.