Seniorenraad Oosterzele gaat de filmtoer op

DDL scheldewindeke de kluize film voorstellingen.jpg

21/11/2017 – Op maandag 27 november vanaf 14 u kan je dankzij Seniorenraad Oosterzele in de theaterzaal van GC De Kluize in Scheldewindeke gaan kijken naar het Duitse filmepos ‘Irgendwo in Afrika’. (R 17, foto DDL).

De ronduit schitterende film vertelt deels het waargebeurde verhaal van een joodse familie die vlak voor de Tweede Wereldoorlog naar Kenia emigreert en tegen de nodige integratieproblemen opbotst. De natuur wordt in de film ten volle benut en helemaal uitgespeeld in de dramatische ontwikkeling van het verhaal. De grootsheid van de natuur staat tegenover de nietigheid van de personages. ‘Irgendwo in Afrika’ gemaakt door Caroline Link is een indrukwekkende film over identiteit, liefde en afscheid. De film werd bekroond met talrijke prijzen en een Oscar. Een absolute aanrader.

Praktisch

Iedereen is welkom in   GC De Kluize. Kostprijs 4 euro (film, koffie en gebakje inbegrepen). Tickets te koop in GC De Kluize, bib Scheldewindeke, seniorenverenigingen Okra en Neos.