Infoavond nieuwe parochie Zottegem

Feestweek kapel Deinsbeke 2.jpg

22/11/2017 – Op 27 november is er een ontmoetings- en gespreksavond over de nieuwe parochie in Zottegem.

Afspraak om 20u00 in het Dekenaal Centrum Sint-Barbara (Zavel 15).

Deken Hans Vandenholen

 

 

We  verwachten mensen  die momenteel betrokken zijn bij het leven en de werking in de vroegere parochies van Zottegem, de verenigingen, de scholen de zorginstellingen, … , alle geïnteresseerden”, licht Pastoor-Deken Hans Vandenholen toe. “We willen iedereen graag  informeren  over de stappen die reeds gezet zijn.  Nòg  meer willen we iedereen die avond  uitnodigen om mee te denken  over hoe we, binnen de gegeven situatie, de parochie in Zottegem  concreet vorm  kunnen geven en organiseren. Hoe we er een eigentijdse en warme geloofsgemeenschap kunnen van maken waarin mensen van vandaag zich thuis kunnen voelen. Een hartelijke gemeenschap die breed gedragen wordt. Iedereen is welkom.”

Aanwezigheid bevestigen kan via:

parochie.zottegem@kerknet.be
of via het dekenaal centrum Sint-Barbara, Zavel 15 – 09/233 91 59.

Verdere info via de medewerkers op het dekenaal centrum Sint-Barbara, Zavel 15 – of via www.dekenaatzottegem.be.