Harmonie Bottelare vierde Sint-Cecilia

DDL bottelare harmonie viert st cecilia (10)

23/11/2017 – Enkele sfeerbeelden van het Sint-Cecilia feest van de Koninklijke Harmonie van Bottelare.

 Naar jaarlijkse gewoonte half november gaat het   Sint —Ceciliafeest van de  “Koninklijke Harmonie voor God en Vaderland’ door in de Padro-kring te Bottelare. Na de nis voor de overleden muzikanten en familie en een bloemenhulde aan het monument van de gesneuvelden ging het van caf é naar caf é tot men aan de Padro-kring aanlanden, daar kon men aanschuiven aan het lekkere St Cecilia menu. Na het dessert was het tijd   om een aantal muzikanten in de bloemen te zetten de trouwste van de repetities en jaren van dienst. Ook werden een aantal muzikanten gedecoreerd onder de jongeren waren dit:

5 jaar Muzikant:   Elke De munter,Yannick De Vos, Thomas   Van Caelenberge en Alexander De Munter

10 jaar Muzikant:    Mia Vanrobaeys , 15 jaar Bestuurslid /Secretaris    Pisman  Patrick en ten slotte      Fernand  Verhauwen   35 jaar   Ere- Lid   / Ere —Voorzitter,

Danny De Lobelle.