Koninklijk Sportverbond Strijpen blikt tevreden terug

IMG_8069.JPG

23/11/2017 – Het Kon. Sportverbond Strijpen kan meer dan tevreden terugblikken op een geslaagd mosselfestijn. Hierna de winnaars van de tombola.

“Het succes was uiteraard niet mogelijk zonder de hulp van de vele medewerkers en de talrijke aanwezigen”, laat de organisatie weten. “Langs deze weg dankt het bestuur van het Koninklijk Sportverbond Strijpen alle medewerkers in verband met ons succesvol mosselfestijn 2017.”

Uitslag tombola

Heel wat mensen namen ook deel aan onze tombola met waardevolle prijzen.
De heren De Clercq Raphael (eerste prijs: fietst geschonken door “fietsen Marnix & Kristof Michiels”), Bert Vandenbossche, De Ganck Arne, Muys Marc en mevrouw Winant Nadine mochten respectievelijk de eerste, tweede, derde, vierde en vijfde prijs in ontvangst nemen.

X