Herzeelse single voor het goede doel

unnamed (1)

23/11/2017 – Heidi Knop, Marc Haegeman en Stijn Van den Driessche, zanger van ChezKit namen een CD-single op waarvan de opbrengst integraal geschonken wordt aan MFL Herzele dat dit jaar geld ophaalt voor de Herzeelse jeugdbewegingen.  

Vorig jaar zamelden Heidi Knop, Marc Haegeman en Stijn Van den Driessche, zanger van ChezKit 3.000 euro in voor MFL Herzele. Dit deden ze door het te veilen optreden van ChezKit binnen te halen op kermis Woubrechtegem.

Een jaar later werd de vraag gesteld of er opnieuw een actie kwam om MFL te steunen dat dit jaar geld inzamelt voor de Herzeelse jeugdbewegingen. Stijn kwam met het idee op de proppen om een CD-single op te nemen. Dankzij de sponsors werd de productie van de CD-single tot stand gebracht met de covers “I need never get old” en “Jolene”. Er werden maar liefst 1000 singles gemaakt en deze worden verkocht aan 5 euro bij de Herzeelse handelaars en op tal van evenementen. De opbrengst gaat integraal naar MFL Herzele. Men hoopt op deze manier dit jaar een cheque te kunnen overhandigen van 5000 euro.

Wie graag een CD-single koopt, kan deze bestellen via heidiknop@hotmail.be