Voorwaarts Gijzel Oosterzele prikkelt de smaakpapillen

DDL oosterzele derby oosterzele gijzenzele tegen scheldewindeke (3) (1)

25/11/2017 – Al wie voetbalclub Voorwaarts Gijzel Oosterzele genegen is, kruist alvast zaterdag 2 en zondag 3 december aan in zijn agenda. Feestzaal De Steenput, Berg 11 in Balegem wordt de ideale plek om lekker te tafelen. (R 17).

Op zaterdag 2 december vanaf 18 u 30 tot 21 u en op zondag 3 december vanaf 11 u 30 tot 14 u nodigen voorzitter Chris Govaert, het bestuur en de spelers van Voorwaarts Gijzel Oosterzele je uit om te komen genieten van een heel verzorgd eetfestijn.  Wie van gezelligheid, een goed glas en lekker eten houdt moet de weg op naar feestzaal De Steenput in Balegem. Het VGO — eetfestijn dat moet u eens meemaken. Een echte verwenning van de smaakpapillen. Er worden  tongrolletjes met vissaus ,  steak a l’os met pepersaus , warme groentjes en kroketten geserveerd. Aan u de keuze. Deelnemen kost 18 euro.  Kinderen smullen balletjes in tomatensaus met kroketjes tegen   9 euro. Voorwaarts Gijzel Oosterzele wil graag je smaakpapillen prikkelen, tijdens de twee fijnproeversdagen. Wie in de feestzaal De Steenput in Balegem de benen onder tafel komt steken, mag rekenen op een enthousiaste ontvangst en bediening. Het bestuur van Voorwaarts Gijzel Oosterzele maakt er een erezaak van dat iedereen kan genieten van een culinair eetfestijn. De deur zwaait open voor iedereen. Steun je favoriete club. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het VGO — bestuur en de spelers.

Reporter 17, foto DDL.