Burgemeester Johan Van Durme: ‘Een selfie is mooi, maar familie- en vriendenfoto’s zijn mooier’

DDL oosterzele burgemeester van durme johan.JPG

27/11/2017 – De kerst- en nieuwjaarswensen van burgemeester Johan Van Durme van Oosterzele.

“Onze gemeente Oosterzele leeft, maar laten we vooral attent blijven voor onze families, vrienden, buren en kennissen. 70 jaar markt , 40 jaar wielerclub De Zwervers , 40 jaar gemeentelijke muziekschool, de kerstmarkt in het weekend van 9 en 10 december van en door onze buurtwinkels , de nieuwjaarsreceptie in Landskouter op 7 januari 2018 om 17 u . Oosterzele onderneemt! En er is meer. LED-verlichting , weging afvalfractie zodat er beter gesorteerd wordt en minder moet worden betaald, een mobiliteits- en communicatieplan, diverse betaalbare woonprojecten in bijna alle deelgemeenten met huur / koop , voor jong en minder jong , voor zorg en minder zorg , assistentiewoningen, studio’s , appartementen met een of meerdere slaapkamers zodat iedereen van Oosterzele in Oosterzele kan blijven wonen. Naast het behoud van ons   landelijk Oosterzele ijveren we steevast ook voor een veiliger Oosterzele met camera’s op de N42 die de dievenbendes succesrijk aanpakken. Een veiliger Oosterzele houdt tegelijk in dat we allemaal iets trager door onze straten en dorpskernen rijden. Voorts is er onze onverdroten inzet voor een betaalbare, maar uitstekende kinderopvang tijdens de schooldagen en buiten de schooldagen op sportkampen en jeugdinitiatieven. Alsook voor een    betere digitale dienstverlening, zie daarover onze website Oosterzele. Er is reeds veel mogelijk om via de computer met gemeentelijke formulieren om te gaan.   Een sociaal   Oosterzele met inzet voor onze zieken (ziekenzorg) , voor mensen met tegenslagen en minderbedeelden…. Laat ons hart spreken met Kerstmis en Nieuwjaar in het vooruitzicht”

Reporter 17, foto Danny De Lobelle.