OLSA onderuit tegen fusieploeg

DSC_0730

29/11/2017 – FC MU Izegem Ingelmunster-K.OLSA Brakel 2-0.

DSC_0872

Beide ploegen hielden de zaak goed gesloten, er viel amper wat te bleven gedurende de eerste periode. Op het kwartier lanceerde Dauchy Hebbelinck die de bal aflegde voor de inlopende Achahbar, zijn schot werd afgeblokt. Een onzuivere Brakelse uittrap lag aan de basis van de West-Vlaamse openingstreffer. S.Oumedjeber nam het geschenk in dank aan, stak de bal door naar Clyncke die overhoeks binnen schoot. 1-0 na 39’.

Ook na de pauze bleef het lange tijd rustig. Net als in de eerste speelhelft was nu ook weer de eerste kans voor de bezoekers. Een afvallende bal viel voor de voeten van Dauchy die in één tijd laag over de grond trapte, doelman Laleman ging goed plat. Op het uur kwam bij OLSA Delie in voor Pauwels. De thuisploeg kreeg meer greep op de wedstrijd en dat resulteerde in een paar mogelijkheden. S.Oumedjeber zonderde Kwateng af die overhoeks op doel trapte, Otte bracht redding. Aan de overzijde zette Achahbar Laleman aan het werk, zonder succes. Een voorzet richting tweede paal werd door S.Oumedjeber via zijn teamgenoot Opbrouck naast besloten. Diezelfde Opbrouck nam in de slotfase Otte onder vuur, het Brakelse sluitstuk bracht redding met de vuisten. In blessuretijd probeerde OLSA met een alles of niets offensief alsnog een punt uit de brand te slepen. Bij een hoekschop vatten alle bezoekers plaats in de lokale grote rechthoek, er volgde een nieuwe corner. De tweede werd door de thuisploeg ontzet, S.Oumedjeber vertrok vanop eigen helft helemaal alleen richting OLSA doel en scoorde waarschijnlijk één van zijn makkelijkste doelpunten ooit. 2-0 na 92’.

OLSA ontvangt komende zaterdag Londerzeel, aanvang 20h.

R 18.