Schitterend Geraardsbergen met ijspiste, kerstmarkt en nog veel meer!

 

img27.jpg

03/12/2017 – Vanaf vrijdag 8 december wordt Geraardsbergen ondergedompeld in een uniek kerstsfeer. Met zelfs een ijspiste op de Markt!

Maar niet enkel de Markt of het Stationsplein delen in de eindejaarsvreugde. Ook de winkelstraten in het centrum worden feestelijk versierd, zo wordt Geraardsbergen  ondergedompeld in een prettige kerstsfeer.

IJspiste

Van 8 december tot 7 januari opent het winterdorp opnieuw zijn deuren. Het dorp met ijspiste is dagelijks open van 10 tot 22 uur,
de chalets van 14 tot 22 uur. Toegang is gratis, de ijspiste is betalend.

Kerstmarkt

Kom van 8 tot 10 december gezellig keuvelen tussen de kraampjes, zoek artisanale geschenkjes voor onder de kerstboom of proef van heerlijke streekproducten. Voor ieder wat wils!

Programma

 • Vrijdag 8 december: 19 tot 23 uur
  Opening van de ijspiste en kerstmarkt met special act.
 • Zaterdag 9 december: 14 tot 23 uur
  Op zaterdag kan je van 14.30 tot 17.30 uur live jouw karikatuur laten tekenen door
  illustrator Marin (http://marin-artist.com/). Om 18 uur trekt een unieke lichtparade met  tractoren door het centrum.  Dender Brass vzw  (16 tot 18 uur) en de GPS-band (20 tot
  23 uur) zorgen voor een muzikale noot.
 • Zondag 10 december: 14 tot 20 uur
  Ook op zondag is illustrator Marin van de partij (14.30 tot 17.30 uur). Om 15.30 uur
  brengt gemengd zangkoor De Fall een uitzonderlijk kerstconcert. De avond wordt
  afgesloten met een optreden van  Dender Brass vzw  (17 tot 20 uur).

Late Night Shopping

Op vrijdag 15 december kan je extra lang shoppen en flaneren van winkel naar winkel, allemaal even mooi gedecoreerd. Tussendoor een hapje eten en genieten van een heerlijk glas. Geweldig gezellig, toch?

Koopzondagen

Op zondag 10, 17, 24 en 31  december kan je in het centrum van Geraardsbergen terecht voor je laatste cadeaus en feestbenodigdheden.

Win een etalage van 4.5000 euro

Last but not least, d é wedstrijd van het Verenigd Handelscentrum, waar je de hele inhoud van de etalage van Lessensestraat 2 kan winnen. Bij iedere deelnemende handelaar kan je van 8 december tot en met 31 december je  gegevens in een urne stoppen. Uit de urne van iedere handelaar wordt nadien een ‘mogelijke winnaar’ getrokken. Deze komen opnieuw in een urne en daaruit wordt de uiteindelijke winnaar getrokken. Dit om de klanten van elke winkel evenveel kans te geven. De trekking is voorzien op 4 januari. De prijzen zijn niet omruilbaar.

img38.jpg

Meer info?

www.visitgeraardsbergen.be/schitterendgeraardsbergen