Kaasavond CD&V Oudenhove

Foto Flyer.jpg

06/12/2017 –  Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december nodigt schepen van Financi ën & Leefmilieu Leen Goossens, Jong CD&V Voorzitter Robin De Cubber en de andere bestuursleden (o.m. Jonah Penninck, Thomas Van de Walle en Roland Goossens) van CD&V Oudenhove u graag uit op hun jaarlijkse kaasavond.

U kan er genieten van een ruim assortiment overheerlijke kazen. De wijn is gechambreerd, het bier is gekoeld en er is tijd voor een gezellige babbel. Wie het niet zo begrepen heeft op een kaasbord, kan een lekkere vleesschotel bestellen.

Kaarten kosten 13 euro en zijn te verkrijgen bij Leen Goossens, Robin De Cubber, Jonah Penninck, Thomas Van de Walle, Monique De Clercq, Fernand Bogaert of aan de kassa. Telefonisch reserveren kan op 0470/74 85 54, per mail naar leen.goossens@zottegem.be.

Iedereen is van harte welkom vanaf 18.00 uur in het O.C. Oudenhove, Hazestraat 2 te Sint-Maria-Oudenhove

2017_Kaasavond_Flyer