Kerstconcert Willy Sommers met kinderkoren uit Sint-Lievens-Houtem en Oosterzele

20171210_102_resize

16/12/2017 – Op zondag 10 december mochten de kinderkoren “Zingeling” (VBS De Appelaar Oosterzele) o.l.v. Heidi Verleyen en het Sint-Lievenskinderkoor (VBS Sint-Lievensinstituut St.-L.-Houtem) o.l.v. Lies Mabilde in de prachtig versierde Sint-Gertrudiskerk van Wetteren optreden op het groots Kerstconcert Willy Sommers.

Een eerste samenwerking van “moeder en dochter” met (een selectie) van hun respectievelijke kinderkoren! Ze brachten er 5 kerstliederen in het voorprogramma en zongen ook nog 4 bekende kerstliederen met Willy Sommers. De prachtige belichting en entourage zorgden voor heel wat sfeer. Voor de kinderen een unieke en onvergetelijke avond… want ze werden er door de organisatie uiterst gul met spijs, drank, snoep en bloemen bedeeld! Waarvoor oprechte dank. De inrichters Didier Impe en echtgenote Martine konden rekenen op een zeer talrijke opkomst want de songs van Sommers spreken nog heel wat mensen aan. Dit was hartverwarmend voor de goede doelen die zij vooropstelden: Voorzienigheidsschool Anderlecht en Fietsen zonder leeftijd Wetteren. Voor herhaling vatbaar!

Tekst en foto’s  Roel Verleyen.