Mueslirepen brengen 850 euro op voor De Kanteling

WP_20171222_10_22_57_Rich.jpg

Zottegem/Herzele, 25/12/2017 – De werkgroep burgerzin van het Koninklijk Atheneum verkocht tijdens de Warmste Week mueslirepen op de speelplaats. Dat bracht 850 euro op voor de Kanteling.

De Kanteling is een vzw uit Herzele die zich inzet voor jongeren met een beperking een een ruimte voorziet waar zorgzaamheid, participatie en respect voor anderen centraal staan. Op de laatste schooldag voor de kerstvakantie brachten de leerlingen van 6 Sociaal-technische wetenschappen een bezoek aan de boerderij. De leerlingen kregen er een rondleiding overhandigden het ingezamelde bedrag aan de medewerkers van de vzw.

Meer informatie over het KAZ vind je op  www.kaz.be

Meer informatie over vzw De Kanteling vind je op  www.leefboerderijdekanteling.be