Putten op parking kunstacademie zorgen voor ergernis

Parking SABK 1.jpg

Zottegem, 28/12/2017 – De hevige regenval van vorige week zorgde ervoor dat de parking van de kunstacademie werd herschapen in rampgebied. Op korte termijn is geen oplossing in zicht.

De diepe putten worden vijvers wanneer het hevig regent, met alle gevolgen van dien voor de begaanbaarheid van de parking. Dit tot ergernis van gebruikers van de parking en studenten van de academie. Stad Zottegem probeert aan het probleem te verhelpen door de putten regelmatig bij te vullen, maar lang helpt dat niet. Een definitieve oplossing dringt zich op, maar dat zal niet gebeuren omdat de parking opgenomen is in de plannen voor de nieuwe cultuurzaal/muziekacademie op de Sanitary Site. Het stadsbestuur wil daarom liever geen extra kosten.