Superflitser ingebouwd in vuilnisbak kent geen genade

logo_politie_3

Brakel/Zwalm, 28/12/2017 – Voortaan beschikt de politie in Zwalm en Brakel nu ook over een eigen superflitser, van het type dat kan ingebouwd worden in een vuilnisbak.

Vroeger moest een gelijkaardig ‘digitaal’ toestel gedeeld worden met de politiezone Vlaamse Ardennen, maar nu beschikt de politiezone Brakel-Horebeke-Maarkedal-Zwalm over een eigen toestel. De verwerking van de gegevens kan in zo’n type toestel veel sneller omdat er gebruikt gemaakt wordt van een usb-stick in plaats van een fimrolletje. Een ander groot voordeel is dat het toestel zeer compact is, waardoor het gemakkelijker verstopt kan worden en zelfs ingebouwd worden in een vuilnisbak.

Bron Het Laatste Nieuws

Pakkans nog groter met eigen superflitser

 

 

X