KROMTRA onnozele kinderkesavond: een buurtfeest zoals er meer zouden moeten zijn!

26178904_1807663892860351_790247030_o

Zottegem, 29/12/2017 – Net zoals 30 jaar geleden organiseerden de inwoners van Traveins en de Krommestraat de KROMTRA onnozele kinderkesavond, een buurtfeest zoals er meer zouden moeten zijn!

Het initiatief voor de eerste KROMTRA onnozele kinderkesavond new style kwam van n Thibaut en Wendy Waterlot — Bonne, Kristof en Anneleen Devenijns — De Schrijver, Lieven en Ann Sonck — Keytsman en Jo en Ann Heylens — De Smet. Met succes! Een 90-tal inwoners van de Krommestraat en van Traveins hebben samen genoten van een lekkere tas pompoensoep, kerst- en andere biertjes, glühwein, jenever, hapjes,   …   een broodje met hamburger, breydelspek of worst, enz…, maar vooral van elkaars aanwezigheid. Dit geslaagd buurtfeest bracht mensen uit de beide straten, jong en oud, samen, verenigde hen   in een gezellige omgeving om elkaar beter te leren kennen.   Je bent immers thuis bij de buren, d é plek om samen te komen.

 

X