Toneelgezelschap Vreugd en Deugd speelde “Ik genoot van mijn dood”

DDL sint lievens houtem ik genoot van mijn dood(13)

Sint-Lievens-Houtem, 29/12/2017 – Het stuk ‘Ik genoot van de dood’, van Toneelgezelschap Vreugd en Deugd was een groot succes. Enkele sfeerbeelden van onze redacteur Danny De Lobelle.

Vijf avonden op rij verzamelden goed 1.500 toneelliefhebbers voor het stuk “Ik genoot van mijn dood” en stuk van Nin van Haute, in een regie Chris De Saveur met volgende acteurs:  Virginie Buyse, Hilde Van Liedekerke,  Amber Van Steenberghe, Ineke Raes, Nadia De Troyer, Marc Raes, Tim De Groote, Dieter Waterloos, Koen De Keukeleire,  Laurens Van Der Beken,  Nils Stevens en Dani ël Muylaert.

 Het verhaal

Eerlijk gezegd is iedereen van ons wel eens nieuwsgierig hoe er na onze dood met onze centen en onze erfenis   zal worden omgesprongen. Zo vergaat het ook onze barones Marie Louise.  Marie Louise, een goed bemiddelde barones wordt stilaan wat ouder en voelt zich ziek. Men verwacht het ergste. Wonder boven wonder wordt de barones weer beter en wil er kost wat kost achter komen hoe uiteindelijk haar erfgenamen na haar dood   zullen reageren na tal van negatieve berichten over haar kinderen. Ze pakt de zaak op een ietwat ongebruikelijke manier aan. Hoe ze haar probleem oplost, kun je samen met ons beleven.

Warmste week

Naar aanleiding van de warmste week ging de opbrengst van het programmaboek naar OC De beweging Gijzenzele.

Meer info?

www.vreugdindeugd.wordpress.com/

Danny De Lobelle.