Vrije Basisschool Oosterzele deed mee aan Warmathon

image1.jpeg

Oosterzele, 29/12/2017 –  De Vrije Basisschool Oosterzele deed mee met de Warmathon in Gent. Directeur Joris Raemaekers, leerlingen en ouders glommen van trots. En of ze fier waren. (R 17).

Leerlingen van de 2 de graad (van afdeling De Appelaar en wijkschool Iboe) en 24 sportieve ouders lieten zich tijdens de Warmathon op maandag 18 december op de Blaarmeersen in Gent van hun beste zijde zien. Ze toonden een groot hart voor het goede doel. ‘Om het inschrijvingsgeld   in te zamelen verkochten we popcorn op school en koekjes en ‘neuzekes’ op de markt van Scheldewindeke en aan de schoolpoort van De Appelaar in Dorp 48.   Zo steunden we mee het goede doel met deze sportieve prestatie!’, weet een fiere directeur Joris Raemaekers. Na de deelname aan de Warmathon werd er nog wat gedanst op muziek van DJ Frequency. Het werd een hartverwarmende en leuke namiddag voor de kinderen en hun ouders.

Reporter 17, foto VBS