Steun Bruisend Balegem 2018,   Samen aan tafel

DDL balegem 16de eetfestijn voor bb 2018 (3)

Balegem, 06/01/2018 –  Het Bruisend Balegemcomit é organiseert op zondag 11 februari hun 16de   eetfestijn, vanaf 11 u 30 ben je welkom in feestzaal De Steenput, Berg in Balegem. (MVDV, foto’s DDL)

Het is geweten de opperbruiser Christ Meuleman en de bruisers Achiel De Moerloose, Marc Fackaert, Jean-Pierre De Smet, Christophe Van Der Sijpt, Antoine De Smaele, Arnold Van Boxstael, Marleen De Buck, Franky De Naeyer, Hugo De Visscher, Eric D’Haeyer, Herman Van der Stuyft, Eddy Den Haese, Maarten Heyndrickx, Bart Callebaut, Christ Rahoens, Dirk Temmerman, Yvan Roelekens, Jerry Poelman en Bart Van Waeyenberghe   hebben een groot hart voor Bruisend Balegem. Het B.B.-comit é laat om de twee jaar het verkeersvrije centrum van Balegem bruisen van het leven en wil op de eerstvolgende editie op 15 augustus 2018 opnieuw sterk uitpakken met een fantastisch, muzikaal, cultureel, kunstrijk en folkloristisch spektakel. Het B.B.-comit é wil er een groots volksfeest van maken.

Maak op het zestiende eetfestijn op zondag 11 februari uw keuze uit kalkoenfilet en warme beenhesp met frietjes en keuze uit groentjes en diverse sausjes. Bruisend Balegem beveelt ten zeerste eveneens zijn thuismenu aan: varkenshaasje met pepersaus en gratinaardappelen of Oostends vispannetje. Volwassenen betalen 16 euro, kinderen 10 euro. Het thuismenu wordt geleverd op zaterdagvoormiddag 10 februari.  De formule van Bruisend Balegem is gebaseerd op verzorgd, lekker en ontspannen tafelen. Geniet samen met uw familie, kennissen,…van een eetfestijn dat met de grootste zorg wordt bereid. Het eetfestijn van Bruisend Balegem geeft het samenzijn een extra dimensie en draagt bij tot het behaaglijk tafelen in feestzaal De Steenput in Balegem. Kaarten zijn te verkrijgen bij de Balegemse bruisers.

MVDV+ foto D.D.L.

                                                                                                                       
X