Dunste draagbare computer ter wereld

ACER1.jpg

Algemeen, 08/01/2018 –  Nauwelijks 40 jaar geleden maakte de persoonlijke computer van Apple zijn intrede, in dezelfde periode ook de IBM PC en de software van ontwikkelaar Microsoft.  Computers zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, het nieuwe jaar is het geschikte moment tot aankoop van dergelijk nuttig en duurzaam geschenk.    Langs e-commerce is er keuze , maar kopen doe je best bij de plaatselijke handelaar die je in alle omstandigheden een uitstekende service biedt.

De verantwoordelijke Benelux voor Acer Computer, stelde in Brussel de meest recente en spraakmakende toestellen voor aan de verzamelde pers.

Kwaliteit en primeurs

Country Manager Bart Janssen verantwoordde de verdere groei van Acer Computer in de Benelux, dit vooral door de betrouwbaarheid van Acer.    De notebooks van Acer vertegenwoordigen ruim 21,2 % van alle in de Benelux verkochte draagbare toestellen, voor Chromebooks is dit zelfs 75 %.  Op CES in Las Vegas dat vandaag 8 januari de deuren opende, stelt Acer de dunste draagbare computer ter wereld voor.  De Swift 7 is minder dan 9 mm dik maar beschikt toch over een autonomie van 10 uren.  Er past een SIM-nano kaartje in voor permanente connectie met 4G-LTE netwerken en de 256 Gigabyte SSD opslag zorgt voor complete geruisloze werking. Verstokte gamers vinden er ook het Predator NVIDIA scherm van 165 cm.

acer-dunste

Uitgebreid gamma

Alles hangt af van de eisen die men stelt en waarvoor men computers gebruikt.  Het gamma omvat : tablets, desk tops, projectors, schermen, verschillende draagbare computers tot en met de spelcomputers of Gaming Computers.  Zo is er de kleine vaste Revo Box, de Switch met afneembaar scherm en toetsenbord, de ultradunne Swift, de flexibele Spin, Iconia tablets, de krachtige en duurzame Aspire, de uitzonderlijk presterende Nitro of het topmodel de Predator.  In de draagbare computers maakt Acer een onderscheid uitgedrukt in cijfers.  Als het cijfer “1” voorkomt in de type aanduiding, gaat het over een instapmodel waarmee men wel aardig uit de voeten kan, “3” is de aanduiding voor een uitstekend product.  Aanduiding “5” is dan weer het betere qua prestaties, met een “7” haalt men het beste product in huis.

X