Resi en Peter vieren gouden huwelijk

DDL merelbeke gouden br Heinen Peter en Paquay Maria Theresia (2)

Merelbeke, 08/01/2018 – Vrijdag werden Peter Heinen  en   Maria Theresia, beter gekend als Resi, Paquay ontvangen in de raadszaal van Merelbeke maar aanleiding van hun gouden huwelijksverjaardag.

Resi en Peter zijn  afkomstig van het Duitstalig grondgebied en na heel wat verhuizen hebben ze hun stek gevonden in Bottelare. Het koppel is gehuwd op 27 december 1967 in Sant-Vith. Ze hebben een dochter Manuela en twee kleinkinderen. Peter was commercieel directeur van een kippenslachtbedrijf. Na zijn op-pensioen-stelling vult Peter zijn dagen met sport en samen met de vrouw gaan wandelen. Resi was winkelbediende in de kranten- en cadeauwinkel ’t Winkelke’ in Scheldewindeke. Ze nam ook het huishouden voor haar rekening. Beiden zijn zeer actief bezig in het verenigingsleven van Bottelare, zo zijn ze zeer begaan met het toneel.

Danny De Lobelle.