Senioren aan zet tijdens carnaval

SAM_2970_2.jpg

Zottegem, 09/01/2018 –  De derde dag van Carnaval Zottegem staat traditiegetrouw helemaal in het teken van de derde leeftijd. “Honderden uitgelaten senioren breiden zo absoluut een waardig slot aan de driedaagse van het Feestcomit é,” volgens een trotse voorzitter Lieven Buysse.

Onder de enthousiaste leiding van Seniorenkeizer Vic en Seniorenkeizerin Claudine dansten en swingden ze de carnavalsmicroben uit hun lijf. De dansvloer stond afgeladen vol met dynamische senioren en bijna-senioren tot na de klok van zeven. Wie dacht dat het leven eindigt na het pensioen, herziet meteen zijn mening na het Seniorencarnaval. Het Feestcomit é Zottegem zet z’n programma nog verder deze week met een bezoek aan het ziekenhuis, het Woonzorgcentrum Egmont en de beschutte werkplaats.

Verdere activiteiten  Feestcomit é Zottegem

Woensdag 10 januari: Bezoek aan Woonzorgcentrum Egmont (14 u.) en AZ Sint-Elisabeth (16 u.)

Vrijdag 12 januari: Bezoek aan Beschermde Werkplaats Zottegem (11 u.)

Maandag 15 januari: Teruggave symbolische stadssleutel (20.11 u. — raadzaal stadhuis)

Terugblik op Carnavalsstoeten van afgelopen weekend

Fotoverslag carnavalsstoet Sint-Goriks

Videoverslag carnavalsstoet Sint-Goriks

Fotoverslag carnavalstoet Zottegem

Videoverslag carnavalsstoet Zottegem

 

X