De Beiaard opnieuw op papier!

 

26971741_10213125011832699_867033774_oZottegem, 18/01/2018 – Sinds maandag wordt een nieuwe papieren versie van De Beiaard gratis bedeeld in 27.000 bussen.

Het betreft een voorlopig eenmalige publicatie, een speciaalnummer waarin onze redactie Het Egmontjaar in Zottegem onder de aandacht brengt. Je leest er heel wat Egmont gerelateerde artikels en het jaarprogramma, aangevuld met een paar typische artikels zoals je ze vroeger in De Beiaard las. Dit nummer werd mogelijk gemaakt door sponsors die geloven in De Beiaard als brenger van nieuws uit Zuid-Oost Vlaanderen. Onze redactie wil hen hier uitdrukkelijk voor bedanken. Het vertrouwen dat De Beiaard blijft genieten smaakt uiteraard naar volgende gedrukte versies én naar een verder doorgedreven focus op onze online berichtgeving via www.nuus.be. Blijf ons daarom volgen, zoals wij onze lezers en regio zullen blijven volgen.

Links naar onze sponsors op een rij, klik op link voor meer info

Triamant Aunove, Archeocentrum Velzeke, Labaere Zottegem, TR Graphics, Topmen, Meubelen De Coninck Zottegem, Pigment Interieur en Renovatie  en Bakkerij Sint-Anna.

Aantal verdeelde exemplaren: 27.000

Regio: Zottegem, Brakel, Lierde, Munkzwalm, Rozebeke, Roborst, Ophasselt, Steenhuize-Wijnhuize, Sint-Lievens-Esse, Sint-Denijs-Boekel en Horebeke.