Bewoners Windekekouter scharen zich aan de tafels van het ‘Win – T – Oost’-buurfeest

DDL oosterzele windekekouter (4)

Oosterzele, 19/01/2018 –  Op zondag 11 februari verzamelen de bewoners van de Windekekouter in Oosterzele voor de derde editie van ‘Win – t — Oost’. Een pluim voor Marijke Galle, Rebecca Gerard, Caroline Ongena en hun partners Hans De Neve, Peter Lievens en Wim Dujardin, de ‘bedenkers’ van het buurtfeest Windekekouter. (R 17, foto DDL)

‘We wonen in dezelfde straat en toch kennen we elkaar niet’, klonk het in 2016. Dankzij het buurtfeest is daar na twee edities aardig wat verandering in gebracht. Marijke, Rebecca, Caroline, Hans, Peter en Wim staan op zondag 11 februari klaar om de bewoners van de Windekekouter een gezellig feestje aan te bieden. De ‘Windekekouternaars’ worden extra in de watten gelegd met een uitgebreide receptie en een verzorgd eetfestijn. Voor de derde maal gaan de bewoners van de Windekekouter zich scharen aan de tafels van het ‘Win — T — Oost’ — buurtfeest, dat plaats vindt op de  Windekekouter 51(Hans De Neve — Marijke Galle). Een letterlijke en figuurlijk gesmaakt gebeuren. Natuurlijk wil de ‘magnificent six’ niet dat de bewoners van de Windekekouter alleen maar passief zouden komen consumeren, de bedoeling is en blijft de ‘ontmoeting, de kennismaking’ te stimuleren. Als één grote ‘Windekekouterfamilie’, zo met zijn allen aan de feesttafels. Het buurtcomit é wil dat elke bewoner zich thuis voelt in de Windekekouter. Doel is de buren samenbrengen, de sociale banden verstevigen. Marijke, Rebecca, Caroline, Hans, Peter en Wim gaan andermaal met een groot engagement aan de slag en stoppen de Windekekouter in een feestelijk kleedje en jasje. Drankjes en dessertjes zijn verkrijgbaar tegen zeer democratische prijzen (geen winstoogmerk).

Praktisch

Info en inschrijvingen: Hans en Marijke, 0472 / 47 51 93,  marijkegalle@gmail.com, Rebecca en Peter, 0484 / 61 32 97,  Peter.Lievens3@telenet.be  , Caroline en Wim, 0495 / 88 50 51,  Caroline.ongena@telenet.be. Graag inschrijven voor 4 februari 2018.

Reporter 17, foto’s DDL.

                                                                                                                                                                                   
X