Vlaamse Moto Seingevers vzw zoekt nieuwe leden

IMG_7052

Algemeen, 20/01/2018 – Met weldra de opening van het nieuwe wielerseizoen, opent ook het nieuwe begeleidingsseizoen voor de Vlaamse Moto Seingevers. Een vzw die al zes jaar actief is in het begeleiden van sportevenementen op de openbare weg en een begrip is geworden bij de organisatoren om mede in te staan voor de veiligheid van hun evenement.

Jaar na jaar komen er meer en meer aanvragen binnen voor begeleidingen met de moto van evenementen op de openbare weg, de praktische en veilige oplossing om groepen van punt A naar punt B te brengen door het drukke verkeer. Meerdere evenementen vragen begeleiding in de zelfde weekends zodat er soms wel nood is aan motorrijders om deze begeleidingen te verzorgen. “Daarom houden we jaarlijks een samenkomst waarbij nieuwe geïnteresseerde motorrijders kennis kunnen maken met onze hobby. We rekenen uiteraard op gedreven motorrijders met een passie voor veiligheid en sport. Onze werking is actief in heel Vlaanderen.”  De opleidingen van motorrijders tot goede mobiele seingevers / wegkapiteins gebeurdt binnen de vzw en is toegankelijk zowel voor mannelijke als vrouwelijke kandidaten en alle leeftijdscategorie ën, dus ook jong gepensioneerden.

Meer info?

De samenkomst gaat dit jaar door op zaterdag 27 januari om 13h in Bedrijvencentrum De Punt Kerkstraat 108, 9050 Gent – alle info is ook te verkrijgen via onze facebook of website : https://www.facebook.com/Vlaamsemotoseingevers.be/www.vlaamsemotoseingevers.be

X