????????????????????????????????????

Dominique Vandermeersch lijsttrekker Groen Melle

Dominique Vandermeersch_2

Melle, 22/01/2018 –  Dominique Vandermeersch is de lijsttrekker voor Groen Melle bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018. Dat maakte de partij bekend op hun oudejaarsreceptie op 17 december.

 Ervaring

Dominique Vandermeersch, 59 jaar, is opvoeder bij jongeren met een motorische beperking bij MFC Sint Lodewijk. Hij zetelde vanaf 2000 in de OCMW-raad en maakte in 2011 de overstap naar de gemeenteraad.

Meerdere kandidaten

Verschillende leden hadden zich kandidaat gesteld om lijsttrekker te worden, maar uiteindelijk koos Groen Melle Dominique Vandermeersch als lijsttrekker na een stevig en soms pittig debat. De partij wil nu met een sterk programma en een verjongde en verruimde ploeg met ambitie naar   de kiezer: Groen wil mee besturen in Melle.

Speerpunt mobiliteit

“De partij wil o.a. dat elk kind, elke jongere en elke ouder met een kleuter achterop elke dag veilig de school kan bereiken. Langs veilige – liefst vrij liggende – fietspaden die goed onderhouden zijn en sneeuwvrij gehouden worden in de winter. De fietsen kunnen ze veilig stallen in ruime, overdekte fietsparkeerplaatsen op of vlakbij de school. Bij het begin en einde van de schooldag is doorgaand verkeer ook een half uurtje niet welkom, zodat voetgangers en fietsers veilig kunnen toekomen en vertrekken. Het lijkt misschien een droom … maar het is er dan wel een die nu al gerealiseerd wordt aan de school in de Wezenstraat. Het oudercomit é heeft het Groene voorstel om daar een schoolstraat in te richten in de praktijk gebracht. En met succes: steeds meer kinderen komen er per fiets naar school.”

“Groen Melle schrijft de volgende maanden samen met de Mellenaars verder aan het verkiezingsprogramma en heeft alle vertrouwen om met Dominique Vandermeersch als kopman een goed resultaat neer te zetten in oktober.”

5

X