Gezinsbond Vlierzele “nieuwjaart” en stelt nieuw jaarprogramma voor

Gezinsbond Sint-Lievens-Houtem.jpg

Sint-Lievens-Houtem, 22/01/2018 –  Op de foto een enthousiaste ploeg van bestuursleden, die op 20 januari een nieuwjaarsreceptie organiseerde voor haar leden en medewerkers. Wat staat er op het programma 2018?

De reeks koken voor mannen wordt verder gezet op 26 januari en op 8 februari. En dan wacht het examen, want op 17 februari nodigen de (kook)mannen hun partner uit voor een hopelijke smaakvolle afsluiter. De dames zijn alvast benieuwd wat het “klasgemiddelde” zal worden…

In de maanden februari en maart worden in het Zottegemse zwembad de Bevegemse Vijvers, een reeks van 5 zwemlessen gehouden voor kinderen van 3 tot 12 jaar. De kinderen worden in homogene groepen onderverdeeld zodoende kan er optimale begeleiding worden georganiseerd.

Omdat feesten altijd een stuk samenhorigheid nastreeft, wordt er op 18 maart in de zaal ’t Zavelhof in Vlierzele, een eetfestijn georganiseerd. Op 28 april is er een “tooguitbating in CC De Fabriek”.

De vijftiende quiz staat op 10 maart op het programma, met ploegen van vier deelnemers. Op 8 april gaan de kinderen samen met de paashaas op zoek naar paaseitjes, na een heerlijk ontbijtbuffet en een show-cooking.

Op 4 mei en op 30 november zetten de dames de bloemetjes buiten met een “Ladies-night”, de dames van de Gezinsbond  laten dan alle stress en mannen thuis, want of het nu een optreden is, een workshop of een uitstap is, het zal weerom “genieten” worden.

Voor de Kinderen is er op 9 juni een speciale workshop naar aanleiding van de “Berenfeesten”, dan worden knutselwerkjes gemaakt met als thema de Vlierzeelse berenfamilie Maarten en Tineke en Sien.

Tenslotte worden nog eens de kookkunsten bijgeschaafd met het maken van heerlijke gerechtjes op 13 oktober.

Een flink gevuld activiteitenprogramma 2018 o.l.v. een  bijzonder actieve bestuursploeg en vrijwillige medewerkers.

Herman De Knijf, foto L.A.M.P.