Nieuwjaarsreceptie Samen in Ninove

SORI0005.jpg

Ninove, 24/01/2018 –  Samen, de nieuwe Ninoofse politieke beweging met CD&V, sp.a, Groen en onafhankelijken, vierde vrijdagavond het nieuwe jaar.

Vanaf 19u30 in de kantine van VK Ninove verwelkomden ze je met een hapje en een drankje. Nadien kom men een dansje doen op de muziek van covergroepje “Right and Left” en Sima, die onlangs nog schitterende in the Voice. Van links naar rechts op de foto: Lieve Van Eeckhout, Bart Mignon, Kathy De Quick, Anja Beeckman, Patrick Carael, Annelies Lievens, Wouter Vande Winkel, Jan Callebaut, Stijn Vermassen, Joachim De Maeseneer, Pieter De Moor, Katie Coppens, Lieven Meert, Valerie Servranckx, Franky D’Hauwer, Paul De Schepper, Veerle Cosyns en te laat voor de foto maar wel afgeroepen: Sali De Ville en Jordy De Dobbeleer.  

Sophie Richez.  

X