Organisatoren winterconcerten tonen groot hart voor MS Liga

DDL oosterzele cheque B4 winterconcert (1)

Oosterzele, 24/01/2018 – In de raadzaal van het gemeentehuis hebben de organisatoren van de B4-winterconcerten Frank de Bock, Liesbet Van Damme, Wim Hove en Marc Declercq een cheque van 2.000 euro overhandigd aan de MS Liga. (R 17, foto DDL)

“Voor een eerste editie zijn we tevreden, alles is zeer vlot verlopen, het podium was af, de artiesten waren zeer tevreden en het niveau van de bands was zeer hoog. Wie geweest is, kan getuigen dat er kosten noch moeite gespaard werden om er een fantastisch feest van te maken.  Naambekendheid krijgen vraagt tijd. Dat we goed begonnen zijn, bewees het groeien van het publiek elke avond. Het was nog niet wat we gehoopt hadden, maar het is wel een mooie start geweest’, klinkt het bij de organisatoren van de B4 —winterconcerten die een groot hart toonden voor het goede doel. Veel lof voor het mooie initiatief. De MS-Liga Vlaanderen werd in 1982 opgericht om de personen met MS wegwijs te maken in het doolhof van aspecten die met deze aandoening te maken hebben. De missie van de MS-Liga Vlaanderen is het bevorderen van het algemeen welzijn van personen met MS, hun familieleden en hun omgeving. Hartverwarmend het initiatief van Frank, Liesbet, Wim en Marc die met enthousiasme de handen uit de mouwen staken en vier concerten organiseerden met maar liefst acht fantastische coverbands. Ze hebben een speciale dank aan alle muziekliefhebbers die aanwezig waren op de winterconcerten in Den Amb8 in Oosterzele.

Reporter 17, foto DDL  

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

X