Man overleden nadat hij met wagen in Schelde terecht komt

logo_politie_3-e1496859450172

Oudenaarde, 29/01/2018 – Vanochtend kwam een 51-jarige man om het leven toen hij in Eine met zijn wagen de Schelde belandde.

De wagen ging nabij Steenbakkerij Vande Moortel om een nog onduidelijke reden uit de bocht en kwam zo in het water terecht. De 51-jarige man (uit Oudenaarde en 55 jaar volgens Het Laatste Nieuws) werd door de brandweer uit het water gehaald, maar de reanimatiepogingen bleven vruchteloos. Even werd gevreesd dat er nog inzittenden in de wagen waren, maar volgens de eerste vaststellingen was dat niet het geval. Er waren ook geen andere wagens betrokken. Het parket heeft een verkeersdeskundige aangesteld om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

Bron Het Nieuwsblad

Vijftiger sterft nadat hij met auto in Schelde belandt

 

X