Petra en Jozef gehuldigd als trouwe muzikant

DDL scheldewindeke ceciliafeest fanfare windeke (4)

Oosterzele, 30/01/2018 – Afgelopen weekend vierde de Fanfare Voor God en Vlaanderland  uit Scheldewindeke haar jaarlijks Ceciliafeest. Na het opluisteren van de mis waar de overleden muzikanten herdacht werden bezocht men enkele cafés waar er een muziekstuk gespeeld  werd. Na dit gebeuren trok men maar Landskouter waar in de zaal Agatha het feestmaal klaarstond. Tijdens het dessert en de koffie werden de muzikale verdiensten uitgedeeld.

Gehuldigde muzikanten

Petra Keppens mocht uit handen van schepen Jean-Marie het zilveren ereteken 25 jaar muzikant bij de fanfare in ontvangst nemen. De tweede muzikant was Jozef Van Alboom deze mocht uit handen van schepen Christ het gouden ereteken van 50 jaar trouwe dienst in de Fanfare Voor God en Vlaanderland  uit Scheldewindeke.

Danny De Lobelle. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X