Petra en Jozef gehuldigd als trouwe muzikant

DDL scheldewindeke ceciliafeest fanfare windeke (4)

Oosterzele, 30/01/2018 –  Afgelopen weekend vierde de Fanfare Voor God en Vlaanderland   uit Scheldewindeke haar jaarlijks Ceciliafeest. Na het opluisteren van de mis waar de overleden muzikanten herdacht werden bezocht men enkele caf és waar er een muziekstuk gespeeld   werd. Na dit gebeuren trok men maar Landskouter waar in de zaal Agatha het feestmaal klaarstond. Tijdens het dessert en de koffie werden de muzikale verdiensten uitgedeeld.

Gehuldigde muzikanten

Petra Keppens mocht uit handen van schepen Jean-Marie het zilveren ereteken 25 jaar muzikant bij de fanfare in ontvangst nemen. De tweede muzikant was Jozef Van Alboom deze mocht uit handen van schepen Christ het gouden ereteken van 50 jaar trouwe dienst in de Fanfare Voor God en Vlaanderland   uit Scheldewindeke.

Danny De Lobelle.  

X