Mamacafé in AZ Oudenaarde, voor ouders en toekomstige ouders

image001 (1)

Oudenaarde, 30/01/2018 – Voortbouwend op het succes van de vorige edities in 2016 en 2017, organiseert AZ Oudenaarde in 2018 vier maal een mamacafé. Ouders met jonge kinderen (0-1 jaar) en toekomstige ouders kunnen hier onder het genot van een kopje koffie of thee ervaringen uitwisselen.

Ervaringen en tips

Het mamacafé is voor jonge en toekomstige ouders een ideale plaats om op een ontspannen en informele manier ervaringen en tips uit te wisselen in verband met zwanger zijn, bevallen en die intense eerste weken nadien, babyvoeding… Er wordt ook een demonstratie voorzien voor het aanleggen van draagdoeken. Draagdoeken zijn goed voor het contact met de baby en kunnen een hulp zijn bij het stimuleren van borstvoeding. De hele namiddag zijn vroedvrouwen, draagconsulenten en lactatiekundigen aanwezig om op eventuele vragen te antwoorden. Voor de aanwezigen is een attentie voorzien, de deelnemers ontvangen een leuk rompertje of t-shirtje.

Praktisch

TijdstipMaandag 05/02/2018 van 14u30 tot 17u00

Locatie: Administratief centrum AZ Oudenaarde, vergaderzaal Briljant/Diamant (tweede verdieping) Minderbroedersstraat 3, 9700 Oudenaarde

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X