Het nieuwe marktplein van Sint-Lievens-Houtem kreeg verschillende nutsvoorzieningen

_DSC1716

Sint-Lievens-Houtem, 01/02/2018 – Een aannemer is nog bezig met het planten van de bijna volgroeide plataanbomen, die allemaal (22 stuks) samen de “promenade” zullen vormen en die in de zomer voor een welgekomen schaduw zullen zorgen.

Ook het houten straatmeubilair is reeds geplaatst, en de vuilnisbakken worden volgende week geplaatst. Er is ook een elektrische laadpaal voor de auto en er staat ook een laadpaal voor elektrische fietsen. De fietsrekken zijn elegant en functioneel ingeplant, en het fietspad is afgezoomd met  koperen bolletjes. De laatste hand wordt nu gelegd aan het watervlak en hier en daar worden nog voegwerken uitgevoerd.

Herman De Knijf, foto’s L.A.M.P.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X