Gouden bruiloft voor Willy Kesteleyn en Christiane Ghijs!

DDL zottegem gouden brl willy kesteleyn en christiane ghijs (2)

Zottegem, 07/02/2018 – Zaterdag werden   Willy Kesteleyn en Christiane Ghijs ontvangen in de raadszaal van Zottegem naar aanleiding van hun 50ste huwelijksverjaardag.

Willy en Christiane Ghijs huwden op 31 januari 1968 in Balegem. Ze hebben een zoon en twee kleinkinderen. Willy werd aan KAHO opgeleid tot Industrial Engineer en vertoefde voor zijn werk vaak in het buitenland. Tijdens zijn loopbaan werkte hij 1/3 in Walloni ë en 2/3 in Vlaanderen. Als hobby stond sport hoog op zijn agenda, vooral zwemmen, tennissen en wandelen. Hij volgde ook lessen Spaans en fotografie. Christiane nam de huishoudelijke taken voor zich en werkte ook als  bediende bij de groep Suez. Ook zij is sportief aangelegd: tennis, wandelen en petanque. In de jaren ’70 stond speelde ze zelfs bij een damesvoetbalploeg. Daarnaast is ze een kunstliefhebber. Ze maakt ook zelf schilderijen en keramiek.

Danny De Lobelle.  

DDL zottegem gouden brl willy kesteleyn en christiane ghijs (3)