“WIN een perfect imperfections fotoshoot”

Perfect Imperfections BO-té Kshot

 

Zottegem, 06/02/2018 – Lees hierna meer over de opmerkelijke valentijnsactie van BO-Té, in samenwerking met fotografe Kelly Troncquo van Kshot.

Onder de noemer ‘Perfect Imperfections’ maken klanten van BO-té tot 17 februari kans op een (intieme) fotoshoot bij Kshot. “Vrouwen hebben het recht zich te tonen zoals ze zijn en zich vrouwelijk te voelen. Mét alle perfect imperfections, want net dat maakt ons uniek”, aldus BO-Té zaakvoerster Evelien Goossens. “Onze producten kunnen hier echt toe bijdragen. Met de juiste lingerie voelt een vrouw zich beter in haar vel en ervaart ze meer zelfvertrouwen waardoor ze voor zichzelf durft op te komen. Intieme foto’s zijn een tastbaar bewijs en herinnering aan deze zelfbewuste vrouw, die zelf kiest met wie ze de beelden deelt. Voor alle duidelijkheid, de foto’s zijn voor eigen gebruik. Ze zullen dus niet gebruikt worden ter promotie van onze lingerie.”

Actievoorwaarden

https://www.bo-te.be/nieuwtjes

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X