KVG Oosterzele daagt quizzers uit!

DDL oosterzele quiz kvg (3)Oosterzele, 10/02/2018 – KVG Oosterzele pakt op woensdag 7 maart in zaal De Rots, Marktplein in Scheldewindeke, vanaf 14 u, uit met een quiz. Trommel snel vrienden, kennissen,…op en rep je op 7 maart naar Scheldewindeke. (R 17, foto DDL)

Het is de bedoeling om je een plezierige en leerrijke namiddag te bezorgen. Deelnemen blijft ook dit keer belangrijker dan winnen. Als je wil deelnemen is vooraf inschrijven noodzakelijk, graag voor 1 maart. Je kan inschrijven bij Juliette Van De Sijpe, 09 / 362 78 12, 0478 / 69 37 91 en Juliette Meuleman, 09 / 362 99 00, 0487 / 32 55 98. Gezellig rond de tafel met je quizploeg (je mag zelf je team vormen met 3 of 4 deelnemers, ), aangenaam en plezant, toch. Je weet van alles wat? Je hoeft echt niet de slimste mens van Oosterzele te zijn, geen beroepsquizzer zijn om deel te nemen aan de KVG — quiz. Je gaat graag een uitdaging aan met je vrienden, vriendinnen en je leert tegelijk graag wat bij? Dan is deze quiz iets voor jou. Het wordt een leuke quiz met gevarieerde vragen over foto’s van Oosterzele, KVG — activiteiten, taal, actualiteit, muziek, weetjes,…En quizzen is een goede geheugentraining. Deelnemen kost 6 euro, leden met een beperking betalen slechts vier euro. Iedereen krijgt dezelfde waardevolle prijs, enkel het winnend team wordt geproclameerd. En leuk meegenomen, tijdens de pauze worden er wafels geserveerd.

Reporter 17, foto’s DDL.