OKRA-BAVEGEM met actief voorjaarsprogramma

unnamed

Sint-Lievens-Houtem, 14/02/2018 – De OKRA vereniging van Bavegem  heeft voor de komende weken heel wat activiteiten klaar staan.

Op woensdag 21 februari een hobby- en kaartnamiddag. De eerstvolgende hobbynamiddag is maandag 5 maart in het parochiecentrum van Bavegem vanaf 14.00u. Dinsdag 6 maart (om 14.00u) bowling in Erondegem. Donderdag 15 maart kan men gaan luisteren naar de voordracht “Vrouwen & geld” door Johan Desmedt. Dit gaat door te Zottegem in LDC Egmont, Deinsbekestraat 23 en begint om 14.30 u. Okra-leden betalen hiervoor € 5. Hiervoor inschrijven is niet nodig. Verdere inlichtingen kan je bekomen op pag.26 in Okra-academie. Op dinsdag 20 maart om 14.30u geeft kankeronderzoeker Prof.Johan Swinnen een voordracht over “De lange tocht : er is hoop in de strijd tegen kanker”. Deze gaat door te Aalst in het LDC De Maretak, Albrechtlaan 119A.

HDK, foto L.A.M.P.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X