“Wie zich als kiezer niet meer wil laten beetnemen stemt best voor N-VA”

Foto 1 receptie

Zottegem, 14/02/2018 – N-VA Zottegem laat weten dat het een recordaantal bezoekers ontving tijdens haar nieuwjaarsreceptie vrijdag. Centrale gast was staatssecretaris Theo Francken.

 “We zijn als grootste Zottegemse partij bijzonder trots om zo’n opkomst te mogen ontvangen” geeft voorzitter Tom Van Cauwenberge mee. “Meer dan ooit krijgen we te horen dat Zottegem nood heeft aan verandering”, aldus  Matthias Diependaele  in zijn toespraak. “De Zottegemnaar wil van Zottegem terug die bruisende stad maken die ze ooit was. En daar willen wij voor gaan.”

Diependaele  verwees ook naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2012. “Toen werd N-VA de grootste partij, maar werden we buiten de coalitie gehouden en werd daardoor de stem van de kiezer genegeerd. Wie zich als kiezer niet meer wil laten beetnemen stemt dan ook best voor N-VA bij de verkiezingen van 14 oktober.”

Theo Francken had het in zijn toespraak over het algemene politieke klimaat, de internationale ontwikkelingen en zijn migratiebeleid. “Het publiek was een uur lang aan zijn lippen gekluisterd”, aldus  Diependaele. “Vooral zijn gedrevenheid en vastberadenheid maakten grote indruk. Nadien nam hij ook uitgebreid de tijd om met heel wat Zottegemnaren te praten. Daarmee maakt hij zijn reputatie als heel toegankelijk politicus meer dan waar.”

“Meer dan 500 mensen, een schitterende spreker, een enthousiast publiek en een gedreven ploeg”, besluit  Diependaele.    “Voor ons is dit absoluut een opsteker om met volle moed de komende acht maanden alles uit de kast te halen om de Zottegemnaar te overtuigen dat wij kunnen bieden wat Zottegem nodig heeft.”