Video met schokkende beelden: politie doet oproep

Beelden politie Erpe Mere

Erpe-Mere, 14/02/2018 – De politie heeft schokken beelden vrijgegeven van een auto die een fietser aanrijdt en vluchtmisdrijf pleegt.

De feiten deden zich gisterochtend voor, om 06u52 in de Joseph Cardijnstraat (Industriezone, thv nr 40 in Erpe Mere.  De bestuurder van een kleine personenauto reed er een fietser aan en vervolgde zijn weg via de Dokkestraat richting Erondegem, zonder zich te bekommeren om het slachtoffer.

In samenspraak met het Parket Oost-Vlaanderen, afd. Dendermonde worden de beelden van het ongeval verspreid, ter identificatie van de vluchtende autobestuurder. Allereerst wordt gevraagd dat de bestuurder zich alsnog spontaan zou melden bij de politie.

“Tevens doen wij een beroep op iedereen die hierover nuttige tips heeft”, klink het bij de politie.  Wie meer inlichtingen kan verschaffen over het vluchtend voertuig of andere nuttige info met de betrekking tot de feiten, kan tijdens de kantooruren terecht op het telefoonnummer 053 60 64 64 of mailt naar PZ.ErpeMereLede@police.belgium.eu. Uw informatie kan met de nodige discretie behandeld worden.”