Briljanten huwelijk in Zwalm/Meilegem

Zwalm Briljanten huwelijk

Zwalm, 15/02/2018 –  Op woensdag 14.02.2018 had het briljanten jubileum plaats van Haeck Roger & Larno Julia uit Meilegem.

Zij huwden op 14.02.1953 te Meilegem en het huwelijk werd voltrokken door de overgrootvader van huidig burgemeester Karen De Colfmacker. Toen was dit Ren é De Colfmacker. Beroepsmatig waren het frituristen . Roger gaat zelfs nu nog mee met zijn kleinzoon Gregory naar de Kluis en in mei naar Kerselare. Men heeft immers een oliebollenkraam en dit al 5 generaties lang. Julia is actief bestuurslid van de Heemkring van Zwalm. De jubilarissen tellen 1 zoon en 2 kleinkinderen. Bij deze gelegenheid werden de jubilarissen ontvangen op het gemeentehuis van Zwalm en werden er de gebruikelijke geschenken overhandigd.

Bert Broos.  

Zwalm Briljanten huwelijk 2