Briljanten huwelijk in Zwalm/Meilegem

Zwalm Briljanten huwelijk

Zwalm, 15/02/2018 – Op woensdag 14.02.2018 had het briljanten jubileum plaats van Haeck Roger & Larno Julia uit Meilegem.

Zij huwden op 14.02.1953 te Meilegem en het huwelijk werd voltrokken door de overgrootvader van huidig burgemeester Karen De Colfmacker. Toen was dit René De Colfmacker. Beroepsmatig waren het frituristen . Roger gaat zelfs nu nog mee met zijn kleinzoon Gregory naar de Kluis en in mei naar Kerselare. Men heeft immers een oliebollenkraam en dit al 5 generaties lang. Julia is actief bestuurslid van de Heemkring van Zwalm. De jubilarissen tellen 1 zoon en 2 kleinkinderen. Bij deze gelegenheid werden de jubilarissen ontvangen op het gemeentehuis van Zwalm en werden er de gebruikelijke geschenken overhandigd.

Bert Broos. 

Zwalm Briljanten huwelijk 2

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X