Dronken leerlingen misdragen zich tijdens schoolbal in Hof Van Nassau

Hof Van Naussau (2)

Oosterzele, 15/02/2018 – Enkele dronken leerlingen hebben zich misdragen tijdens een schoolbal begin februari in het Hof van Nassau. De zaakvoerder haalde er zelfs de politie bij.

“Aan het begin van de avond was er niets aan te merken op de organisatie van het schoolbal”, klink het bij de zaakvoerder. “De leerlingen die het schoolbal organiseerden hadden dat voorbeeldig gedaan. Eerst was er een receptie met de ouders en ook daarna verliep alles vlot. Pas na 02u00, toen sommige leerlingen duidelijk dronken waren liep het mis. We betrapten er een paar toen ze extra drank uit onze koelcel namen, anderen stonden dan weer te plassen in onze buxussen. Een leerling werd zelfs betrapt toen hij in onze koelcel stond te plassen.” Toen iemand een raam stukgooide met een fles cava haalde de zaakvoerder er de politie bij. “Omdat ik wou weten wie de dader was zodat ik vergoed kon worden. ’s Ochtends heeft hij zich via een leerkracht alsnog bekend gemaakt. Ondertussen ben ik voor alle schade vergoed en hebben de leerlingen en de school zich ge ëxcuseerd, maar zoiets wil ik toch niet meer meemaken.”