Rock Balegem is terug!

PIC_1630_By Magalie Aspeele-2

Balegem, 22/02/2018 – Als dat geen goed nieuws is. Na een rustpauze van twee jaar staat Rock Balegem terug in de startblokken met een diversiteit aan bands. We willen u alvast, laten wegdromen van een zalige dag vol Rock ‘n Roll. Noteer alvast zaterdag 7 april (doors: 14 u 45, first band: 15 u). Bij muziekliefhebbers staat Rock Balegem met stip aangeduid als niet te missen. Hoe vaak krijgt een mens de kans om acht uitstekende bands aan het werk te zien? Op 7 april, dus. (R 17, foto Magalie Aspeele).

‘De eerste aanpassing voor Rock Balegem is de verandering van locatie. Zaal Den Amb8 in Oosterzele (industriepark ) is een uitgelezen locatie voor dit evenement. Den Amb8 heeft zijn nut reeds meerdere malen bewezen als zijnde een top zaal voor live optredens’, legt organisator Dennis Aspeele uit. Rock Balegem serveert 8 bands   en zorgt zo voor een heel gevulde dag. Je krijgt stevige Rock ’n Roll. Acht bands ontbinden hun muzikale duivels.

Headliner is SPOIL ENGINE. Reeds enkele malen te gast op het festival maar nu als Top of the Bill. De line-up bestaat uit SOLITUDE WITHIN, DEAFCON, HAMMERAMP, BEUK , BEYOND THE LABYRINTH, IRONBORN, SHAARGHOT en SPOIL ENGINE. Zeg zelf, de muziekliefhebbers worden in den Amb8 in de watten gelegd. Een hoogdag van Rock. Er worden op Rock Balegem 2018 VIP tickets aangeboden met meerdere extra’s. Franky De Smet – Van Damme (Channel Zero) zorgt voor de muzikale omlijsting door een stevige DJ set te brengen.

Praktisch

De eerste band kruipt op het podium om 15 u. Tickets 25 euro (VVK), VIP tickets kosten 55 euro.  Info en tickets, ga als de bliksem naar  www.letithappen.be.
                                                                                                                                                                                                                                               
Reporter 17, foto Magalie Aspeele.