Samana Oosterzele bezoekt woonzorgcentrum en kaasmakerij

aw_DeBron1

Oosterzele, 22/02/2018 – Dankzij Samana Oosterzele krijg je op donderdag 22 maart de unieke kans een kijk te nemen in het Woonzorgcentrum ‘De Bron’ in Zottegem en de kaasmakerij ‘De Ville’ in Bever. (R 17).

In het Woonzorgcentrum ‘De Bron’ word je uitvoerig geïnformeerd over de werking en krijg je een rondleiding in het Woonzorgcentrum. Het biedt ouderen eigentijdse zorgen en diensten aan. Zowel personen met een zekere vorm van zelfstandigheid en ouderen die volledig zorgafhankelijk zijn, kunnen rekenen op een kwalitatieve, deskundige en warme ‘zorg op maat’.

De Beverse Kaasmakerij ‘De Ville’ is gelegen in Vlaams-Brabant, in het Pajottenland in het middelpunt van de driehoek Lessen, Edingen, Geraardsbergen. Bever is niet gefusioneerd en is met ongeveer 2.000 inwoners een van de kleinste gemeenten in ons land. Bever is gelegen op de taalgrens en is derhalve een Nederlandstalige gemeente met faciliteiten voor Franstaligen. De beide landstalen worden er vlot door mekaar gesproken. In het Woonzorgcentrum wordt je verwend met koffie en taart, in de kaasmakerij wachten proevertjes kaas en een streekbier.

Inschrijven

Deelnemen kost 30 euro (bus, bezoeken en avondmaal). De opstapplaatsen: Anker (13 u 10), De Zilverreiger (13 u 15), IZOO (13 u 20), De Kring (13 u 25), Winkel Van Bever (13 u 30). Je kan inschrijven tot en met 15 maart 2018 bij de bestuursleden en Juliette Meuleman, 09 / 362 99 00,  juliette.meuleman@telenet.be, Rita De Landsheere, 09 / 362 79 09,  ritadelandsheere@hotmail.com.

Reporter 17.