Zottegem: Gouden bruiloft voor Jean en Rosita

DDL-zottegem-gouden-brl-Jean-De-Vos-en-Rosita-Bauters-2.jpg

Zottegem, 03/03/2018 – Vrijdag vierden familie en vrienden het gouden huwelijk van Jean De Vos en Rosita Bauters.

Ze huwden op 29 februari 1968 in Oombergen en hebben een zoon (Christoph), een dochter (Annick) en ook één kleinkind. Jean was werkzaam in de bouw als metser en in zijn vrije tijd was hij een fervent tuinder. Rosita werkte als arbeidster in de Volkswagenfabriek in Brussel. Nadien heeft ze in het slachthuis Adriaens gewerkt. Ze zorgde voor het huishouden, haar kleinkind en ging ook graag dansen in de Parasol in Velzeke.

Danny De Lobelle. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X