KVV Windeke verwent smulpapen

DDL etentje kvv windeke 3

Oosterzele, 04/03/2018 – Op zaterdag 10 maart vanaf 18 u 30 tot 21 u en op zondag 11 maart vanaf 11 u 30 tot 15 u organiseert KVV Windeke traditiegetrouw zijn eetfestijn in het Gemeenschapscentrum De Kluize, Sportstraat 3   in Scheldewindeke. Het eetfestijn van KVV staat voor sfeervol en lekker eten. (R 17, foto DDL).

Wie denkt dat je het ver moet zoeken om je lekker te laten verwennen, heeft het bij het verkeerde eind. Proef de heerlijke smaken en geniet vooral van de typische Windo-sfeer. Eenmaal wit — zwart, altijd wit — zwart. Het KVV — team zal er alweer alles aan doen om je een heerlijk eetfestijn te bezorgen. Je kan op 10 en 11 maart in GC De Kluize terecht voor enkele gezellige uren tafelplezier. Toon een groot hart en steun KVV Windeke. De deuren zwaaien open voor iedereen. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. Er worden chateaubriand, zalm met Oostends visserssausje, balletjes in tomatensaus, frietjes en groenten geserveerd. Maak uw keuze. Deelnemen kost 17 euro, kinderen smullen tegen 10 euro. Kaarten zijn te verkrijgen bij voorzitter Stefaan De Keyster, KVV bestuursleden, spelers, voetballokaal, caf é Salamander, Vleeswaren Hol é.

Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle.