Nieuwe uitrusting bij WTC Ter linde in Brakel

3057836-ec42a965e32ce13ec7bf7fdb084be7e4

Brakel, 04/03/2018 – WTC Ter Linde zal het nieuwe wielertoeristenseizoen 2018 aanvatten in een volledig nieuwe fietsuitrusting. Deze nieuwe kledij werd zondag voorgesteld bij de firma Sadones op het Brakels industrieterrein.

“Ondertussen zijn we dik 40 jaar verder en is Ter Linde nog steeds very alive en very much kicking! Dat deze termen geen holle woorden zijn, bewijzen onze succesvolle jaarlijkse organisaties: de Lenterit en de Flandrienrit. In totaal zijn van beiden samen zelfs al meer dan zestig edities georganiseerd. Ter Linde kan rekenen op een stabiele basis voor de wekelijkse ritten vanuit het vertrouwde clublokaal caf é Labrieze met een paar vaste volgwagens en de vaste kledijsponsor de firma Sadones die ons voor het fietsseizoen 2018 voor de vierde maal reeds een nieuwe fietsuitrusting bezorgd heeft.”

3057836-d1fe666dc054542d31067edf9831c1f7

De rode Sadones truien van Ter Linde zijn ondertussen een begrip in de ruime regio maar worden de voorbije jaren ook in het buitenland steeds vaker opgemerkt. De voorbije jaren reden namelijk leden van de elite groep ondermeer in Frankrijk, Itali ë, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland vele bekende en minder bekende cols naar boven in marathontochten met klinkende namen zoals: Dolomietenmarathon, La Canibale, Grandfondo Pantani, Tansalp mountainbiketocht… Tijdens deze uitstappen werden ondermeer kleppers als Stelvio, Mortirolo, Passo di Giau, Mont-Ventoux, Alpe-D’Huez, Col de la Bonette, Col de La Croix de Fer, Col du Glandon… bedwongen. Als voorbereiding op deze monsterritten gaat een delegatie zelfs op stage naar Calpe. Al blijft plezier ook tijdens de zwaardere ritten en uitstappen voorop staan. Maar ook degenen die in Belgi ë blijven vervelen zich niet want behalve de wekelijkse ritten biedt Ter Linde regelmatig iets meer aan zoals:

– Deelnames aan valiezen koersen, spel zonder grenzen te Brakel (alle edities zelfs), Brakel dorp van de Ronde, de kerstmarkt, de 6-uren karting…

– Afvaardigingen op koersen op rollen voor het goede doel

– Familieuitstappen naar Monschau (Duitsland), Beekse Bergen (Nederland), Grotten van Han, Bobbejaanland, Noordzee, Brouwerij Rodenbach, Dagblad Het Volk, Bellewaerde, Watervallen van Coo, Brouwerij Hoegaarden, Abdij Maredsous…

– De verrassings- en/of themarit om het seizoen af te sluiten – Een eigen clubblad Demarreurke

– Een spetterend kampioenenfeest dat steeds tot in de h éé él vroege uurtjes duurt En nog zoveel meer!

Bestuur

Het bestuur bestaat uit vz Pascal Mincke, ondervoorzitter: Peter Hietbrink, secretaris: Kristof Mincke en schatbewaarder: David Vancauwenberge

Bert Broos.